Något att tänka på

När det gäller sexuellaövergrepp och incest så tror många att det är de fysiska övergreppen som ger de största psykologiska skadorna. Övergreppen mot barn kan gå till på många olika sätt och sätta djupa skador för livet. Något som berör mig är att många människor inte förstår att barn påverkas både fysisk o psykiskt...





Kommentarer
Postat av: jennifer

hej fin blogg! Ska vi följa varandra via bloglovin? hör av dig om du hittar något intresse!



Kram

2010-02-01 @ 18:34:38
URL: http://inteklokihuvudet.blogg.se/
Postat av: Ida

Det är väl klart att barn och även vuxna som utsätts för någon typ av övergrepp påverkas psykiskt och fysiskt, enligt mig iallafall. Förövaren tar ju någonting av offret som är det heligaste vi har, kroppen och sinnet!

Vi minns allt trots att vi kan tro att vi förträngt vissa saker, kroppen kan reagera på händelser som vi tror inte har någon betydelse och vi förstår inte varför det är så.

Det är helt sjukt att vissa människor inte kan förstå det.

2010-02-04 @ 00:14:17
Postat av: madde

Hej.

Tack för din fina kommentar. Självklart är det inte någon som bryr sig, det var först då jag började gymnasiet dom kom fram till att jag har dysleksi, tidigare i grundskolan påsto dom bara att jag var extremt dålig på stav och läste sakta och att jag skulle plugga mera. men det hjälper inte hur mkt man än pluggar om man har dysleksi.

2010-02-08 @ 15:11:07
URL: http://littlecrazy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0